O Zakulisju

Zakulisje je podcast, katerega protagonisti so uspešni slovenski podjetniki, ki nam predstavijo zakulisje svojih podjetniških zgodb.  

Cilj projekta je deliti znanje in motivirati nove generacije podjetnic in podjetnikov. 

Podcasti Zakulisja so dolgi, sproščeni, iskreni in podrobni pogovori dolgi med 60 in 90 minut. Namenjeni so pasivnem učenju in so idealni za poslušanje med, na primer, likanjem, vožnjo v avtu, sprehodih in telovadbi. 

O avtorju

Faljic_Alen_business_designer.png

Sem Alen Faljić, poslovni oblikovalec (oziroma business designer).  Po končanem magisteriju na WU Wien, sem se pridržul podjetju IDEO, pionirju metodologije design thinkinga in business designa .

Projekt Zakulisje sem pričel leta 2016, ko sem se odločil pustiti službo in stopiti na lastno podjetniško pot. Skozi pogovore iščem odgovore na lastne izzive, vendar na način, da so podcasti uporabni za širšo publiko. 

Trenutno delujem kot freelancer na področju business designa in design thinkinga. Svetujem inovativnim laboratorijem večjih podjetij in mladim podjetjem pri oblikovanju novih produktov. 

Moje stranke vključujejo podjetja kot so Ravensburger, Chipolo, EXXETA itn. 

Chipolo logo
Ravensburger Logo
EXXETA logo

Pričel pa sem tudi z lastnim podjetniškim projektom, Beyond Users, kjer učim oblikovalce (UX, UI, produkt itn.) o business designu. 

Kontakt

Pišeš mi lahko na alenfaljic(afna)gmail.com ali pa na LinkedInu.