002 Rok Stritar @ Kibuba - Ali se podjetništva da naučiti?

"Ko sem bil majhen, sem želel biti kmet. Ko me pa je to minilo, sem imel nekakšno fiksno idejo, da hocem imeti eno srednje veliko firmo.” 

"Ko sem bil majhen, sem želel biti kmet. Ko me pa je to minilo, sem imel nekakšno fiksno idejo, da hocem imeti eno srednje veliko firmo.” 

Roka sem spoznal na Ekonomski Fakulteti kot predavatelja pri predmetu podjetnistvo. Brez zadrzkov lahko recem, da je imel Rok ogromen vpliv name. Med njegovimi predavanji se nisem ucil le o podjetništvu, ampak tudi o psihologiji, izobrazevalnem sistemu in osebnem razvoju. 

Rok Stritar je so-ustanovitelj spletne trgovine gorniske opreme Kibuba. Pred kratkim je opustil svojo delo na Ekonomski Fakulteti in se popolnoma posvetil razvoju podjetja. V podcastu med drugim debatirava ali se podjetnistva da nauciti, kdaj se splaca (ce sploh) vzeti investicijo in na kaj paziti pri izbiri partnerja pri podjetniskih projektih. 

Uporabne povezave:


Kako poslusati podcast?

  • Podcast lahko prenesete na iTunes-u ali "Podcast" aplikaciji na iPhone-u. 
  • Za uporabnike Android telefonov zaenkrat predlagam aplikacijo Podcast & Radio Addict. (Ce imate kakšne boljse predloge glede Android aplikacij, bom vesel, če mi predloge pustite v komentarjih spodaj ali posljete mail preko kontaktne forme.)
  • Ce zelite podcast prenesti na svoj racunalnik, kliknite z desnim klikom na to povezavo in izberite "Save as" oziroma "Shrani kot". 
 
Alen FaljicComment